top of page

DE MOTIVATIE VAN VOEDINGSCOACH VEENENDAAL

Wie ben ik

Voedingscoach Veenendaal is een professionele Voedingscoach, gepassioneerd over gezondheid, voeding en het geluk dat hieraan verbonden is. 

Ik ben Jacques, Voedingscoach Veenendaal, en ik ondersteun je graag individueel bij het bereiken van meer lichamelijke en geestelijke energie. Zo ga je je beter in je vel voelen, beter slapen en kan je de wereld beter aan. En dat op een manier die past bij jouw wensen, eetgewoonten, dagindeling en budget, zodat je blijvend resultaat bereikt.

Ik hou mij al meer dan 10 jaar bezig met voeding, heb vroeger aan krachttraining gedaan en mijn favoriete sport is inmiddels 7 jaar boksen.

Daarnaast hou ik van lekker eten. Doordeweeks moet dat snel klaar zijn, maar in het weekend bak ik graag een brood of kook ik uitgebreider. De 80-20 regel werkt voor mij het beste: als ik mij over het algemeen goed aan de richtlijnen hou, is er best een mogelijkheid om een keer uit eten te gaan of op een terras te zitten.

Gewichtsconsulent sinds 2013

Aantekening Sportvoeding behaald 2022

Aangesloten bij BGN en PuurGezond

Groot fan van I am a Foodie

Balans is de beste richtlijn.

Voedingscoach Veenendaal is gevestigd in Veenendaal en dient een verscheidenheid aan klanten. Neem contact op voor meer details over de gezondheidsdiensten en boek jouw voedingsconsult.

KOM BIJ ONS LANGS

Onze activiteiten verrichten wij onder het dak van Centrum voor Sport, Zorg en Welzijn aan de Hovystraat 37 te Veenendaal. Naast Voedingscoach Veenendaal vind je hier onder andere Oefentherapie Mensendieck, Parkinson boksrevalidatie, sportoefentherapie, fysiotherapie, sportmassage en Boksinstituut Veenendaal.

Social media banner 3.jpg
logo-transparant-gif-file.gif

Bedrijfsgegevens

Voedingscoach Veenendaal

S.J. Plaizier

KvK nr: 58635939

AGB code bedrijf: 90070857

AGB code gewichtsconsulent: 90112141

BWT nr: NL001918717B45

IBAN: NL52ASNB0942953037 tnv De Zwarte Molen

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Privacy persoonsgegevens

bottom of page