top of page

BALANS BEGINT BIJ GOEDE VOEDING

Selectie van mijn diensten

BEGELEID GEWICHT VERLIEZEN OF AANKOMEN

Geluk is belangrijker dan gewicht

Al vele jaren biedt Voedingscoach Veenendaal begeleid gewicht verliezen of aankomen aan met uitgebreide plannen die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu. Deze gespecialiseerde dienst zet mensen op het goede spoor om gezond te eten en te leven. Het maken van de juiste keuzes kan helpen om het gewicht te bereiken wat bij jou past.
Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in handen door middel van deze fantastische hulpmiddelen en technieken.

On the Scales

SPORTVOEDING

De begeleiding die je zoekt

Als sporter heb je baat bij het innemen van de juiste voedingsstoffen. De Schijf van Vijf is daar de basis voor, maar met de juiste timing en afstemming van de hoeveelheden op je trainingsdagen is nog veel te winnen. Vergeet ook niet de dagen dat je rust en herstelt! Dit zijn de dagen dat de echte winst wordt behaald.
Voedingscoach Veenendaal kan je hierbij heel goed ondersteunen. Aankomen in spiermassa of juist afvallen voor de wedstrijd, het kan allemaal.

Gezonde Broodjes

SUPERMARKT SURVIVAL

Wat is de beste keuze en zijn er ook alternatieven?

Aan de hand van jouw eigen dagmenu gaan we in een supermarkt van jouw keuze op survival tocht. We kijken naar etiketten en leren lezen wat er nu echt in een product zit. 
Ik help je een gezonde en verantwoorde keuze te maken in het samenstellen van een dag- of weekmenu, voor het hele gezin, naar het werk, thuis en op school.

Man winkelen voor boodschappen
bottom of page